Amsterdam University

ESJ vastgoed onderhoud

Onze referenties

Amsterdam University

De Universiteit van Amsterdam is voortgekomen uit het Athenaeum Illustre (1632) en behoort met ruim 31.000 studenten, meer dan 5.000 medewerkers en een jaarlijks budget van 600 miljoen euro tot de grote algemene onderzoeksuniversiteiten van Europa.

De UvA heeft 7 faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Deze zijn nauw verbonden met duizenden onderzoekers en honderden instellingen in binnen- en buitenland.

Jaarlijks verschijnen circa 10.000 wetenschappelijke publicaties van UvA-medewerkers. Het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek behoort op veel gebieden tot de internationale top. De uiteenlopende toepassingsgerichte onderzoekprogramma’s zijn deels multidisciplinair van aard en gericht op maatschappelijke vraagstukken.

De UvA bestaat uit onafhankelijke denkers die houden van het onderzoeken, het lef hebben door te vragen en het openlijk met elkaar oneens durven zijn.

ESJ Vastgoedonderhoud heeft op verschillende verdiepingen het onderhoud van de  studieruimtes uitgevoerd. Reductie van stof en lawaai, een strakke planning en behalen van de afgesproken kwaliteit waren gezamelijke speerpunten. Het lerend vermogen van een bouwteam was toepasselijk voor deze locatie.