Ketensamenwerking

ESJ vastgoed onderhoud

Onze ketensamenwerkingen

ESJ Vastgoedonderhoud als ketenpartner

Met ruim 20 jaar ervaring op zak is onze blik gericht op de toekomst van het vastgoedonderhoud. De branche verandert en wij veranderen mee, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en niet zelden zijn we de aanvoerder van de vernieuwing met innovatieve onderhoudsoplossingen.

Gemeentes, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeleggers, property managers, wij mogen ze allemaal tot onze klantenkring rekenen. Onze klanten kiezen zelf het samenwerkingsmodel wat past binnen de missie, visie en de mans van de organisatie en haar vastgoedbezit. Wij helpen graag mee de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dit doen wij graag op het terrein van bouwkundig vastgoed inspectie en advies tot aan bouwkundig onderhoud zoals schilderwerk, glaszetten, gevelherstel, betonherstel, vloercoatings, gevelreiniging of kozijnvervanging. Uw vastgoed is bij ons in vertrouwde handen.

ESJ Vastgoedonderhoud faciliteert onderhoud in marktsegmenten zoals sociale woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfs- onroerend goed en zorgvastgoed. Elk marktsegment behoeft een andere vorm van samenwerking. ESJ Vastgoedonderhoud kan daarom putten uit een schat aan ervaringen, goede voorbeelden en leermomenten. De meest effectieve samenwerkingsvormen zijn gestoeld op basis van een gezond wederzijds vertrouwen waarbij gezamenlijk wordt gewerkt aan het realiseren van doelstellingen. Niet enkel vanuit technische ontwikkelingen maar ook de veranderende processen. Faalkosten reductie, ketensamenwerking en verduurzaming zijn belangrijke thema’s.

In de ketensamenwerkingsverbanden focust ESJ Vastgoedonderhoud zich op het vastgoedmanagement en het continue verbeteren van processen en effectiviteit op de gebieden van onderhoud en renovatie. De doelstelling bestaat uit een lagere en duurzamere investering met behoud van kwaliteit. Daarmee wil ESJ Vastgoedonderhoud aan de klantvraag en de belangen van huurders van nu en morgen blijven voldoen. Dit vraagt een cultuur van constant willen verbeteren en innoveren. Vanuit deze lean “gedachte” is ketensamenwerking hierbij de meest geschikte samenwerkingsvorm.

Sterke schakel
in de keten

Modellen &
Kostenverlaging

Eisen aan goede
ketensamenwerking