Integraal & planmatig

ESJ Vastgoedonderhoud

Schilderwerk

Wij conserveren, verfraaien en beschermen vastgoed. Wij schilderen houten, metalen, minerale en kunststof bouwdelen. ESJ Vastgoedonderhoud werkt altijd met de laatste technieken. De keuze voor verfproducten en bindmiddelen wordt gemaakt aan de hand van de vraag, de kwaliteit en de aangeboden ondergrond. Met onze jarenlange ervaring in de schilder branche kunnen wij de zin van onzin onderscheiden en u kwaliteit bieden.

Glaszetten

Glas zetten is onlosmakelijk verbonden met vastgoedonderhoud Daarom plaatst ESJ Vastgoedonderhoud voor haar opdrachtgevers verschillende glassoorten en beglazingssystemen. Het plaatsen betreft zowel onderhoud als nieuwbouw. Bij het uitvoeren van glaszetters werkzaamheden houden wij ons natuurlijk aan de normen en (praktijk-) richtlijnen op het gebied van techniek en veiligheid en milieu. Wij conformeren ons daar waar het praktisch haalbaar is aan de Nederlandse praktijkrichtlijn “NPR 3577 (nl) Beglazen van gebouwen Glazing of buildings”.

Houtrotherstel

Zonder gezond hout, kan er ook niet goed geschilderd worden. Daarom is houtrotherstel essentieel voor een succesvolle onderhoudsbeurt. Onze vakmannen zijn gecertificeerd en zeer ervaren in het houtrolherstel. Wij gebruiken natuurlijk altijd de meest actuele producten en technieken. Onze houtrotreparaties vallen altijd onder de integrale systeemgarantie van ESJ Vastgoedonderhoud en de garantiebepalingen zoals vastgelegd bij OnderhoudNL.nl

Kozijnvervanging

Vervangen van houten kozijnen is een specialistisch vakgebied. ESJ Vastgoedonderhoud onderzoekt graag samen met u naar de meest efficiënte oplossingen op projectniveau rekening houdend met technische, economische en duurzaamheidsaspecten.

Betonherstel

Het herstellen van schades aan constructieve betonnen bouwdelen vergt specifieke kennis. ESJ vastgoedonderhoud adviseert u graag over de preventieve mogelijkheden en het feitelijke herstel van betonschades. Wij voeren met zorg betonherstel uit conform de daarvoor gestelde eisen.

Gevelherstel

Voegwerk, dilataties en metselwerkherstel zijn niet meer weg te denken in het onderhoud van de buitenschil van vastgoedobjecten. ESJ Vastgoedonderhoud kan deze werkzaamheden in een integraal onderhoudsscenario aanbieden. Hieronder vallen onder andere:

  • Gevelbeplating vervangen en renoveren.
  • Staalconstructies behandelen en conserveren.
  • Vervangen van lateien.
  • Aanbrengen van Spouwmuurverankering.
  • Vervangen of aanbrengen van dilatatie (voegen).
  • Vervangen van voeg en metselwerk

Door onze jarenlange ervaring en actuele kennis kunnen wij deze werkzaamheden snel, vakkundig en kostenbewust voor u uitvoeren.

Vloercoatings

Vloeren worden vaak afgewerkt met een coating. Vloerafwerkingen kunnen aangebracht worden vanwege technische of esthetische eisen met rolcoatings, giet-spaancoatings of troffelvloeren. Wij adviseren u graag over deze verschillende vloerafwerkingen en toepassingsgebieden.

Gevelreiniging

ESJ Schilders biedt ruime kennis en kunde op het gebied van gevelreiniging. We reinigen winkelcentra, kantoren, flats, woningen, monumentale panden en overig vastgoed van de nok tot aan het maaiveld. Dit doen wij door middel van de volgende reinigingstechnieken: Stoom cleanen, Chemisch reinigen, Laserreiniging of Droogijs stralen. Zo heeft u altijd het beste resultaat met behoud van de ondergrond.