Competenties

ESJ vastgoed onderhoud

Onze kerncompetenties

Ruim 20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring op zak is onze blik gericht op de toekomst van het vastgoedonderhoud. De branche verandert en wij veranderen mee, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en niet zelden bedenken we innovatieve ideeën. Niet alleen vanuit technische ontwikkelingen maar ook de veranderende processen. Faalkosten reductie, ketensamenwerking en verduurzaming zijn belangrijke Thema’s. Door een project uitvoerig in kaart te brengen kunnen wij het onderhoud optimaal plannen en gebruik maken van de beste technieken. Ook duurzaamheid krijgt de nodige aandacht. Wij voeren onze werken uit met oog voor mens en milieu. Gemeentes, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeleggers, property managers, wij mogen ze allemaal tot onze klantenkring rekenen. Wij voeren het vastgoedonderhoud vakkundig uit. Van bouwkundig vastgoed inspectie en advies tot aan bouwkundig onderhoud zoals schilderwerk, glaszetten, gevelherstel, betonherstel, vloercoatings, gevelreiniging of kozijnvervanging. Uw vastgoed is bij ons in vertrouwde handen.

Ons advies is om voor de uitvoering van een project een inspectie uit te voeren naar de conditie van het object. De investering in een gedegen inspectie betaalt zich dubbel en dwars terug. Dit inspectierapport is voor de vastgoed eigenaar-manager, of beheerder een waardevol document waarmee de juiste scenario’s kunnen worden geformuleerd tegen de juiste kosten en daarmee het onderhoud van het vastgoed kan worden gestuurd. Dit genereert budgetzekerheid en kostenbesparingen in de toekomst.
Door precies in kaart te brengen welke werkzaamheden nodig zijn en welke kunnen wachten, kunnen wij het onderhoud perfect plannen en uitvoeren. Onze inspecteurs zijn volledig gecertificeerd volgens de NEN 2767 en RGD Boei. Zo haalt u met ESJ Vastgoedonderhoud de juiste kennis in huis.