Over ESJ Vastgoedonderhoud

Categorieën

feb 21, 2018 |
Sectornieuws 
ESJ Vastgoedonderhoud werkt samen met relaties om Voedselbrigade Amsterdam te ondersteunen.
aug 24, 2017 |
Sectornieuws 

Aanvang renovatie 100 woningen, Woningcorporatie Provides, Haandrik en Dissel IJsselstein.

 

aug 24, 2017 |
Sectornieuws 
Voorbehandeling schilderwerk in uitvoering.
aug 3, 2017 |
Sectornieuws 

Het gebouw is een van die gebouwen die de binnenstad van Amsterdam naar het noorden heeft opengebroken. Het hoort nu helemaal bij het stadscentrum. Maar het in 2005 opgeleverde Muziekgebouw Aan ’t IJ/BIM-huis blijkt in een maritiem-industriële omgeving te staan. Met grote gevolgen voor de coating.

jul 17, 2017 |
Sectornieuws 

Woningcorporatie Provides voert groot onderhoud uit aan 19 flats in IJsselstein. Ketenpartner ESJ Vastgoedonderhoud uit Harderwijk biedt Provides 7 jaar garantie het schilderwerk aan de stalen balkonbalustrades.

jun 8, 2017 |
Sectornieuws 

ESJ Toolbox VCA** Hoogwerker Instructie

Op 13 november heeft het personeel van ESJ aan een toolbox deelgenomen. Onze medewerkers gebruiken veelvuldig spin-, schaar-en telecoophoogwerkers. 

feb 14, 2017 |
Sectornieuws 

“Zonder een gedegen inspectie is duurzaam onderhouden niet mogelijk en dat zal uiteindelijk leiden tot discussies en faalkosten.” in een notendop motiveert eduard drees, mede-eigenaar en directeur van esJ schilders uit harderwijk, waarom zijn onderhoudsbedrijf zich profileert als kennisaanbieder in plaats van capaciteitaanbieder. Wat dit betekent, wordt geïllustreerd in een multidisciplinair project in amsterdam-Noord, waar bijna 400 flatwoningen worden aangepakt voor een combinatie van vier partijen...

feb 9, 2017 |
Sectornieuws 

Corporatie Provides uit IJsselstein wil zeven jaar garantie op de nieuwe verf voor stalen balkonbalustrades. Ketenpartner ESJ Vastgoedonderhoud uit Harderwijk moet daarvoor de oude laklagen wegspuiten met water onder een druk van 2500 bar.

nov 14, 2015 |
Sport Archief 

Vandaag tekende de heer Robert van den Esschert, van ESJ Vastgoedonderhoud uit Harderwijk, een sponsorcontract met Almere City FC...

nov 14, 2015 |
Archief 

Uit een recent onderzoek blijkt dat bij een (ver)bouw- of onderhoudsproject gemiddeld zo’n 20 procent van de totale kosten faalkosten zijn. Een groot deel hiervan zijn structurele (te voorkomen) kosten. Om hier beter op te sturen, koos woonbouwvereniging Provides onlangs bij een onderhoudsproject met succes voor ketensamenwerking. ESJ Vastgoedonderhoud was een van de partners.

nov 13, 2015 |
Archief 

Bij aanbestedingen van grote klussen krijgt doorgaans de goedkoopste inschrijver de opdracht. Maar dan begint het gezeur over de kosten van het meerwerk die je ongetwijfeld krijgt. Corporatie Provides uit IJsselstein gaat dit aanpakken door een bijzondere vorm van ketensamenwerking.