Over ESJ Vastgoedonderhoud

Wie zijn wij

Vastgoed is er om in te wonen, te werken, te recreëren, te zorgen en te leren. Maar vaak ook om het te laten renderen. Door onderhoud optimaal te plannen en uit te voeren, is het vastgoed geschikt voor een plezierig gebruik én een optimaal rendement. Tijd, kwaliteit en duurzaamheid zijn dan ook van essentieel belang in onze dienstverlening. Wij adviseren u graag over de optimale uitvoering van uw vastgoedonderhoud. Zodat u zich kunt richten op uw core business

De missie

ESJ Vastgoedonderhoud wil graag waarde toevoegen aan uw vastgoed. Om dit te kunnen realiseren is kennis en kunde nodig op alle faccetten over het vastgoed zelf, de exploitatie, kosten en de wijze waarop het het onderhoud georganiseerd kan worden. Daarom is de Missie van ESJ Vastgoedonderhoud: "Wij willen ons graag onderscheiden in de kennisaanbieder in plaats van capaciteitsaanbieder"

Onze visie

Kennis aanbieden betekent voor ESJ Vastgoedonderhoud: Zelf op de hoogte zijn en blijven op het gebied van vastgoed en vastgoedonderhoud. ESJ Vastgoedonderhoud verzorgdt permanente educatie voor haar personeel om de kennis te borgen. Hieruit vloeit onze visie: "Verbreding en verdieping van kennis en kunde is een van de belangrijkste speerpunten om ons onderscheidend vermogen verder te vergroten".

Specialisaties

ESJ Vastgoedonderhoud is meer dan de nodige kennis in huis met betrekking op RGS Resultaatgericht Samenwerken, MUP Meer-jaren Uitvoeringsplan en RGD-Boei. Klik hier voor meer informatie over onze specialisaties.

ESJ Kerncompetenties

Vastgoedonderhoud

Een vastgoedonderhoudsbedrijf met alle disciplines onder één dak. Lees meer...

Bouwkundig

Wij renoveren, vervangen en verbouwen vastgoed. Lees meer...

Inspectie & Advies

Onafhankelijke inspectie en adviesdiensten. Lees meer...

Mutatie

Mutatieonderhoud is de balans tussen snelheid en kwaliteit. Lees meer...

ESJ Vastgoedonderhoud nieuws

aug 24, 2017 |
Sectornieuws 

Aanvang renovatie 100 woningen, Woningcorporatie Provides, Haandrik en Dissel IJsselstein.

 

aug 24, 2017 |
Sectornieuws 
Voorbehandeling schilderwerk in uitvoering.
aug 3, 2017 |
Sectornieuws 

Het gebouw is een van die gebouwen die de binnenstad van Amsterdam naar het noorden heeft opengebroken. Het hoort nu helemaal bij het stadscentrum. Maar het in 2005 opgeleverde Muziekgebouw Aan ’t IJ/BIM-huis blijkt in een maritiem-industriële omgeving te staan. Met grote gevolgen voor de coating.